Privacy verklaring

Privacybeleid

Wat voor gegevens verzamelen we?

Bezoekers van onze website voorzien ons van specifieke soorten gegevens, waaronder persoonlijke gegevens die op hen betrekking hebben. Wij verzamelen, bewaren en gebruiken persoonlijke gegevens van bezoekers van onze website alleen als deze gegevens rechtstreeks door hen worden verstrekt (bijvoorbeeld via ons contactformulier), of als het duidelijk is dat de persoonlijke gegevens aan ons worden verstrekt om deze te verwerken. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden, tenzij u ons daarvoor toestemming hebt gegeven of als wij daartoe wettelijk verplicht of toegestaan zijn.

Wij verwerken de persoonlijke gegevens van de bezoekers van onze website voor de volgende doeleinden:

  • toegang te verlenen tot de website https://webtaurus.nl.
  • om de verschillende functies van onze website te gebruiken.
  • om contact met u op te nemen, indien u ons hierom hebt verzocht.
  • om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website.
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten.
  • om u in staat te stellen onze webpagina’s te delen op verschillende social media kanalen.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer opslaan dan nodig is om de doeleinden te bereiken zoals genoemd in dit privacy- en cookie-beleid.

Vertrouwelijkheid & Beveiliging

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst of indien dit wettelijk verplicht of toegestaan is.
Wij nemen veiligheidsmaatregelen om misbruik van en ongeoorloofde toegang tot uw persoonlijke gegevens te beperken en te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens en dat de toegang tot uw persoonlijke gegevens wordt gecontroleerd.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine informatiebestanden die automatisch op uw apparaat worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt. Dit gebeurt via de webbrowser op uw toestel. De informatie die door een cookie over het gebruik van onze website kan worden verzonden, kan worden overgebracht naar beveiligde servers.

Wij gebruiken cookies op onze website om:

  • de functionaliteiten van onze website aan te bieden en te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van onze website analyseren en verbeteren (analytics-cookies);
  • het internetaanbod voor u interessanter te maken door advertenties te tonen die passen bij uw interesses en die u in staat stellen onze webpagina’s te delen op verschillende social media kanalen (advertenties & social media cookies).

Cookie soorten

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen voor het functioneren van specifieke functies van onze website en maken het mogelijk uw gebruikersvoorkeuren te onthouden. Deze cookies kunnen worden gebruikt om lettertypen correct weer te geven en uw gebruikerssessie op de webserver te onthouden.

Analytische cookies

Cookies van Google Analytics geven ons inzicht in het gebruik van onze website, om ons rapporten over de website aan te bieden en om ons te voorzien van informatie over de effectiviteit van onze campagnes. De door ons verkregen informatie wordt samen met het (geanonimiseerde) adres van uw computer (IP-adres) aan Google overgedragen en door Google opgeslagen op servers in Europa. Wij hebben met Google een overeenkomst voor gegevensverwerking gesloten met betrekking tot de verwerking van de verzamelde gegevens. Wij hebben niet toegestaan dat Google de verkregen informatie gebruikt voor een van de andere Google-services. Google kan echter wel informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Daar hebben we geen invloed meer op. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Google Analytics vindt u in het privacybeleid van Google.

Reclame & social media cookies

Hieronder vindt u een overzicht van de cookies die op deze website worden gebruikt en waarvoor wij uw toestemming vragen. Sommige cookies worden door ons gebruikt, terwijl andere cookies door derden worden gebruikt. Wij hebben geen controle over deze derden en hoe zij met uw persoonlijke gegevens omgaan. Voor meer informatie over hoe deze derden omgaan met hun cookies, gelieve het specifieke privacybeleid van de derden te lezen.

Facebook Connect: privacybeleid van Facebook
Google+ Platform: privacybeleid van Google
Knop Twitter: privacybeleid van Twitter

Cookies in- en uitschakelen

U kunt het plaatsen van cookies voorkomen door de instellingen van de browser aan te passen. De meeste websites functioneren niet optimaal wanneer cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijdering van cookies

De meeste cookies hebben een vervaldatum. Ze vervallen automatisch na een bepaalde periode en registreren geen gegevens meer over uw bezoek aan de website. Om de cookies handmatig te verwijderen (voor de vervaldatum), raadpleegt u de handleiding van uw browser.

De voorkeuren voor cookies op deze website kunt u hier aanpassen

Websites van derden

Dit privacy- en cookiebeleid is niet van toepassing op websites van derden die verbonden zijn met onze website. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Opt-out en cookies

Als consument heeft u het recht om af te zien van het gebruik van uw gegevens of om inzicht te vragen in welke persoonsgegevens worden opgeslagen. Indien u ons uw persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons verzoeken deze in te zien, aan te passen, over te dragen of te verwijderen. Dit verzoek kan worden ingediend door een e-mail te sturen naar info@webtaurus.nl.

Wijzigingen van ons privacy- en cookiebeleid

Wij behouden ons het recht voor dit privacy- en cookiebeleid te wijzigen. Gewijzigde versies zullen op deze website worden gepubliceerd. Het wordt aanbevolen om dit privacy- en cookie-beleid regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Nationale toezichthoudende instantie

Wij kunnen u helpen als u klachten heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Als u zich zorgen maakt over de privacy bij de verwerking van uw persoonlijke gegevens via onze website, kunt u contact met ons opnemen via info@webtaurus.nl.